ASPENDOS HELMOND

ASPENDOS HELMOND Kwaliteit is onze garantie!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1296 beoordelingen
21 feb 2019 om 9:11 Van de slechte beoordelingen begrijp ik niets. Snel, warm, en nog steeds de best kipsat├ęschotel ever.
20 feb 2019 om 20:23 Bezorging zou 45 min zijn en werd 75 . Zaak ligt bij mij 5 min vandaan . Echt slecht . Na een uur gebeld . Ging toen pas de deur uit werd gezegd.
18 feb 2019 om 18:52 Bezorging na 70 minuten, zonder berichtje dat het wat langer ging duren, voor een simpele kip shoarma schotel vind ik te lang. Kip was goed, friet zoals gebruikelijk slap en de salade met een hint van zware aftershave. Ik bestel voortaan ergens anders.
17 feb 2019 om 20:37 Via de app was het 28.50 en moest aan de deur 30 betalen 50 Cent per saus extra terwijl als ik via iDeal betaalde was dat niet en hadden een pizza donner nou die donner was ver te zoeken zeeer slecht ben voort onderhand 14 euro kwijt voor een pizzatje
16 feb 2019 om 12:26 Top, zoals altijd! Het was weer lekker.
10 feb 2019 om 21:54 Echt slecht het was te vettig. Ik vroeg of ze de sla eruit konden laten maar inplaats daar van hadden ze extra sla gedaan
10 feb 2019 om 6:15 Het eten was goed. Echter, we misten een deel van de bestelling. Verder heeft het erg lang geduurd voordat we ons eten kregen.
6 feb 2019 om 18:00 Na 45 minuten melding, werd de bezorging met een extra vertraging van 45 minuten geleverd.
4 feb 2019 om 17:34 dit keer pizza shoarma speciaal geprobeerd, echt heerlijk! Bezorging was ook vrij snel, eerder dan werd aangegeven in de sms van thuisbezorgd. toppie. Wel jammer vd bezorgkosten, die zouden wat mij betreft moeten vervallen boven een bepaald bedrag
3 feb 2019 om 12:04 Iets te veel gekruid.